SfeerLab!

 

Sfeer als de optelling van alle bewuste en vooral onbewuste betekennissen die wij toekennen aan onze omgeving. Maar ook sfeer als een naam voor de continue uitwisseling en verbondenheid van onze innerlijke en uiterlijke beleving.

 

Lab als omgeving, platform voor onderzoeken, uitproberen, testen en experimenteren. Niet als een wetenschap, maar wel vanuit de nieuwsgierigheid en een kritische houding. In een lab staan project nooit op zich, maar zijn onderdeel van reeks in een zoektocht, uitgevoerd door een team.

 

SfeerLab is ontstaan als een platform voor de gezamenlijke persoonlijke interesses van Sybren en Misja. Sybren realiseert onder de naam Dynck architectuurprojecten zoals de bootoverkapping. SfeerLab geeft hem een podium voor projecten als de Kandelar. Misja werkt bij UNStudio, voornamelijk aan de uitvoeringscoördinatie van het nieuwe station in Arnhem, daarnaast maakt hij in zijn vrije tijd kleine projecten, zoals Schijn.

De projecten van SfeerLab variëren van volledig gezamenlijk, zoals de Datja, tot volledig individuele projecten, zoals de MaakBar (Misja) en de Kandelar (Sybren). Wij komen regelmatig samen om te bespreken wat ons bezig houdt, waaronder vaak de projecten voor SfeerLab.

 

 

Sybren op sfeerlab.nl                                                                        Misja op sfeerlab.nl